Skip to main content

Tuinaanleg

Je tuin is altijd een stuk verlengde van jezelf. We leggen je tuin aan zoals je het wenst. In een stijl die past bij je huis en de omgeving. Kies voor een romantische tuin met veel planten of een strakke zen-tuin. Het kan allemaal.

Enkele realisaties

Enkele realisaties

Laat je inspireren door de tuinen die we bij onze klanten hebben aangelegd.
Er zitten vast ideeën tussen voor jouw eigen tuin.

Lees meerBekijk alle realisaties

Voor ieders budget

Planten en materialen kunnen erg in prijs verschillen. Tuinarchitecten houden daar niet altijd voldoende rekening mee. Omdat wij er met onze neus bovenop zitten en veel projecten afleveren hebben we daar goed zicht op. Een goedkopere tuin moet trouwens niet inboeten op kwaliteit en uitzicht maar vooral een beetje intelligenter zijn samengesteld. Door doordachter om te gaan met materialen en te kiezen voor aangepaste planten hoef je nauwelijks in te boeten op het algemeen uitzicht, het gevoel en het effect.

Gratis Opmeting en Ontwerp

We komen het liefst langs om de opdracht te bekijken. Zo kunnen we zien hoe de ondergrond erbij ligt, hoe het met de afwatering is gesteld, hoe de tuin georiënteerd is en welke andere aspecten belangrijk zijn. Planten hebben nu eenmaal voldoende lucht en water nodig om goed te groeien en sommige gedijen beter in de zon of andere in de schaduw. Op basis van onze bevindingen en rekening houdend met de omgevingsfactoren stellen we een aangepast tuinconcept voor.

Uiteraard houden we daarbij zoveel mogelijk rekening met je eigen wensen en voorkeuren. Alsook met de stijl van je huis en de omgeving. Dat plan hoef je niet te betalen, het maak onderdeel uit van onze offerte.

Onze aanpak

Totaalservice

Naast tuinaanleg kan je bij ons ook terecht voor totaalprojecten. Wij zorgen voor een droomtuin met een heuse zwemvijver, die niet alleen prestige uitstraalt maar ook voor verkoeling zorgt. Of we maken een echte speelweide voor de kinderen waar ze kunnen ravotten. Ook de aanleg van paden en terrassen nemen wij voor onze rekening. De omheining, toegangspoorten en verlichting krijgen net zo goed de nodige aandacht. Het stopt niet bij het ontwerp. Onze eigen onderhoudsdienst zorgt ervoor dat uw tuin er altijd goed bij ligt en vakkundig onderhouden wordt. Dat is de totaalservice waar je bij ons op kunt rekenen.

Bedrijven die een prestigieuze versterking wensen van hun gebouw zijn bij Tuinen De Staercke aan het juiste adres. Wij zorgen voor een prachtige groene omgeving en een sfeer en verlichting die het bedrijfsimago versterken. Bekijk onze realisaties. Zo wordt het meteen duidelijk wat we daarmee bedoelen.

Wil je een sterk idee van De Staercke voor jouw tuin?

GLENN – ZAAKVOERDER

Onze aanpak

STAP 1

Maak een
afspraak

Bel ons en wij komen langs. Of liever Glenn komt langs. Hij houdt er als bedrijfsleider van om nieuwe klanten zelf te bezoeken en advies te leveren voor een echte “De Staercke” -tuin.

STAP 2

Bespreek uw
wensen

We bezorgen jou binnen een redelijke tijd een voorstel voor jouw tuin. Wij houden van correcte afspraken en dat begint met een correcte en complete offerte.

STAP 3

Wij gaan aan
de slag

Doordat we alles in eigen beheer uitvoeren kunnen we de werken goed en vakkundig op elkaar afstemmen. Jeffrey ziet toe op de planning en de uitvoering.

STAP 4

Geniet van je
nieuwe tuin

Van zodra de grote werken zijn afgerond, zorgen we nog voor de opruiming. Onze adviseurs geven je nog de nodige tips om je tuin te onderhouden en dan genieten maar…

LAAT JE INSPIREREN

Volg Tuinen De Staercke

Elk jaar leveren we tal van nieuwe projecten op bij tevreden klanten.
Op Instagram en Facebook kan je onze nieuwe realisaties volgen!

Wil je graag een voorstel voor
de aanleg en beplanting van je tuin?

Bel 0498 32 16 80Maak een afspraak