Skip to main content

Zwem & siervijvers

Water in je tuin brengt het hele jaar door rust en zorgt voor verkoeling in de zomer.  Het wordt al snel de blikvanger in je tuin die zorgt voor een origineel cachet. Waterplanten en vissen brengen een levendig element tussen het groen.

Enkele realisaties

Enkele realisaties

Laat je inspireren door de tuinen die we bij onze klanten hebben aangelegd.
Er zitten vast ideeën tussen voor jouw eigen tuin.

Lees meerBekijk alle realisaties

Zwemvijvers

Zwemvijvers zijn ‘in’ tegenwoordig en dat komt niet alleen doordat ze minder onderhoud vergen dan een klassiek zwembad, maar vooral omdat ze op een milieubewuste manier voor verkoeling zorgen in hete zomers. 

Een vijver laat zich bovendien beter integreren in het totale tuinontwerp ook al beslaat het geheel ongeveer dezelfde oppervlakte als een zwembassin. De biologische zuivering met waterplanten of riet vormt een heel natuurlijke overloop naar de omgeving. Op die manier leidt de waterpartij niet alle aandacht af van de rest van je mooie tuin. Ook in de winter blijft het een mooie blikvanger.

Siervijvers

Heb je minder ruimte of geen nood aan pootje baden dan kan je toch kiezen voor de rust en het zen-gevoel van een vijver(tje) in je tuin. Een streling voor het oog. 

De weerspiegeling van lucht en planten op het water maken je tuin op die manier ruimer en levendiger. Vissen en waterpadden vinden een vijver bijzonder heerlijk en zorgen voor een dynamisch element tussen het groen. Waterplanten of zelfs een weelderig verwilderde moerasomgeving kunnen je tuin meteen een heel ander en origineel aanzicht geven en ze laten toe een ander soort planten te integreren wat afwisseling en speelsheid brengt in het geheel.

Wil je een sterk idee van De Staercke voor jouw tuin?

GLENN – ZAAKVOERDER

Tuinen-De-Staercke-Glen-Vierkant

Nauwkeurige projectopvolging

Een tuinproject van een zekere omvang binnen de afgesproken tijd afleveren, vergt veel voorbereiding en coördinatie. 

Niet alleen op de werf zelf maar ook vanop de zijlijn.  Onze projectleider Jeffrey leidt dat in goede banen en zorgt ervoor dat elk project, groot of klein, wordt opgeleverd zoals gepland. Gedurende de hele uitvoering kan je hem makkelijk bereiken.

Contacteer ons

Onze aanpak

STAP 1

Maak een
afspraak

Bel ons en wij komen langs. Of liever Glenn komt langs. Hij houdt er als bedrijfsleider van om nieuwe klanten zelf te bezoeken en advies te leveren voor een echte “De Staercke” -tuin.

STAP 2

Bespreek uw
wensen

We bezorgen jou binnen een redelijke tijd een voorstel voor jouw tuin. Wij houden van correcte afspraken en dat begint met een correcte en complete offerte.

STAP 3

Wij gaan aan
de slag

Doordat we alles in eigen beheer uitvoeren kunnen we de werken goed en vakkundig op elkaar afstemmen. Jeffrey ziet toe op de planning en de uitvoering.

STAP 4

Geniet van je
nieuwe tuin

Van zodra de grote werken zijn afgerond, zorgen we nog voor de opruiming. Onze adviseurs geven je nog de nodige tips om je tuin te onderhouden en dan genieten maar…

Wil je graag een voorstel voor
de aanleg en beplanting van je tuin?

Bel 0498 32 16 80Maak een afspraak